top of page

Vertrouwd en professioneel

 

Referenties

 

Lieve Alexandra,

Ik wil je graag laten weten hoe dankbaar ik ben voor de professionele, persoonlijke, creatieve en unieke wijze waarop je begin mei Wims uitvaart hebt georganiseerd en begeleid. Door jouw inlevingsvermogen, je warmte en liefdevolle aanwezigheid voelde ik me voortdurend gesteund en getroost.

Ook de reacties van familie, vrienden en bekenden zijn lovend. "Mooi, stijlvol, zó persoonlijk, licht, warm, ontroerend, indrukwekkend." Het is nog maar een greep uit de vele reacties die ik (nog steeds) krijg. En daar sluit ik me graag bij aan.

Nogmaals ..... héél veel dank!

Hartelijke groet en liefs,

Els Jager - Scheveningen -

Lieve Alexandra,

Dank voor al je goede en lieve hulp. Wij zijn meer dan tevreden over hoe alles gegaan is. En de begrafenis was simpelweg prachtig. Ik hoor ook zulke goede dingen van mensen terug. Papa zou het geweldig hebben gevonden en supertrots zijn geweest. For sure!

Indra Sutarto Hardjosusono 

 

 

Beste Alexandra,

Na het overlijden van onze (schoon)moeder hadden wij de keuze tussen één van de grote begrafenisondernemers uit Den Haag of jou. We hadden een mooi interview gelezen in de krant over de start van Mackay & Co Uitvaartbegeleiding. Aangezien het overlijden voor ons toch vrij plotseling kwam, hadden wij behoefte aan persoonlijke begeleiding. Vooral jouw rustige uitstraling, de fijne gesprekken en de persoonlijke ondersteuning bij de voorbereidingen van de begrafenis en op de dag zelf hebben wij als zeer prettig ervaren. Je bent er die dagen echt voor ons geweest. Je hebt meegedacht over de laatste bijzondere wensen die onze (schoon)moeder had. Wij kijken met bewondering terug op jouw doortastende werkwijze de afgelopen dagen; je hebt aan al onze wensen voor een bijzondere begrafenis gehoor gegeven, waardoor het afscheid heel persoonlijk is geworden. Bedankt daarvoor!

Familie Jellema - Scheveningen -

 

 

Na het overlijden van mijn moeder heb ik in overleg met mijn broers besloten om Alexandra Rempt-Mackay te vragen ons te helpen bij het organiseren van de crematie. Alexandra heeft dit zeer professioneel gedaan. Zij heeft mij in een hectische periode veel werk uit handen genomen. Zij heeft een rustige, empathische en bescheiden houding én afspraak is afspraak!

Roel Overakker - Den Haag -

 

 

Een paar maanden geleden is mijn vader niet geheel onverwachts overleden. Gelukkig heb ik voor die tijd de kans gehad om met Alexandra alles door te nemen.

Wij bespraken zowel de wensen van mijn ouders als logistieke zaken waar ik zelf nooit op was gekomen. Ook brachten we een bezoek aan de begraafplaats waar het laatste afscheid zou plaatsvinden. Het was heel fijn om dit met iemand te delen die op een heel persoonlijke en respectvolle manier overal ruimte voor gaf.

 

De avond dat mijn vader overleed belde ik Alexandra en voelde, ondanks het grote verdriet, opluchting dat ik alles aan haar kon overlaten. Het voelde ook de opvolgende dagen bijzonder troostrijk en prettig om Alexandra in de buurt te hebben, om daar waar nodig, zaken over te nemen en sturing te geven.

Door haar fantastische steun, hadden wij meer tijd en aandacht voor elkaar als familie, en ook voor het afscheid van mijn vader zelf.

Het afscheid was liefdevol en waardig en verliep geheel in de geest van mijn vader. Een bijzondere dag waarop wij, ondanks het verdriet en het gemis, met warmte op kunnen terugkijken. Ik weet zeker dat mijn vader zelf met een grote glimlach goedkeurend had toegekeken.

 

Nu, enkele maanden later, voelt het nog altijd als een enorme troost om terug te kijken op deze periode. Dankjewel Alexandra. Wij zullen dit nooit vergeten.

Mari-Carmen - Den Haag -

 

 

Beste Alexandra,

Toen we aan zagen komen dat mijn moeder niet lang meer te leven zou hebben moesten we nadenken over de keuze van een begrafenisondernemer.

Via via kwamen we in contact met “Mackay & Co Uitvaartbegeleiding” en in nauw overleg met jou hebben we de uitvaart en alles wat daarbij komt helemaal naar onze wensen kunnen regelen. Je persoonlijke aandacht en empathie hebben ons goed gedaan en ondanks het verdriet van het verlies kijken we door dit alles met een heel goed gevoel terug op de teraardebestelling.

Familie van der Weele - Scheveningen - 

 

 

bottom of page